محل تبلیغات شما
من فکر میکنم

به دنیا آمده ایم تا از تمام امکانات استفاده کنیم و در این فرصت در طی دوران مختلف با مردم ، صیقلی شویم و لذت پاکی و سازندگی رابچشیم و در یک کلام، عاشق شویم.سپس در یک فراخوان عمومی( نفخه ی صور)، با تبلور روح خود، با تمام عاشقان از ابتدای خلقت به درک حقیقت و سلام رب برسیم. 

اما همیشه گفته اند:

که آمده ایم تا امتحان شویم و نیک و بدی عملکردمان مشخص شود . با مرگ ، در دنیای دیگر جزا و پاداش میگیریم.

من در این سن و سال ،  احساس میکنم .کاش از ابتدا  این گونه گفته بودند:

1 ) برای  به دنیا آمدن برگزیده شده ای 

هرگز به وجود آمدن و تولدت، نتیجه ی تصادف کورِ تولید یک سلول و پرورش آن نبوده است.

2) خود خداوند مربی خاص  تو است. 

3) آمده ای تا رشد کنی

4) خداوند همواره فرشتگانی خاص تو، مامور نگهبانیت کرده

5) رشدی مطابق و در توان هر انسان مطرح است. قله ای مفروض است که باید همه بدان برسند، و به ازای هر انسان نه تنها یک راه که هزاران راه دارد و شاهد این مدعی، اگر لحظه  اراده کنی میتوانی به راه آیی و یا از آن برگردی. اراده انسان، همان انجام آن نیک راهی و یا گمراهی است. چه بسیار که یک لحظه سقوط کردند و چه یسیار که از اعماق آلودگی به اوج فلاح رسیدند

6) نظام ثواب و گناه، که من حس و عمل آلوده شدن در مقابل پاکی و سبکی است ، سیستمی برخواسته از قاعده ی عمل و عکس العمل به عنوان قاعده ای ثابت و کلی است. دستی که با لجن آلوده شود، از شمیم و رایحه ی خوش محروم است. و شاید بدان عادت کند و حس عطر و حس تمیزی برایش غیر درک باشد.

بار الها، بینشی عطا فرما که فهم صحیحی از این نعمت حیات بیایبم و چون ماهیگیری با ذکاوت و توانا از روخانه ی گذر زمان و امواج مهیب و آرام و غیر قابل پیش بینی آن که گاه در هم شکننده نیز هست، هدف خلقت انسان را به یاد بسپاریم و از زندگی در هر حالت آن حس شکر و نشاط داشته باشیم

اگر اینچنین معارف دین را تهی نشده بود...

باورهای اساسی که باور نمیکنیم

بی خبری بیگانگی شیعه از تاریخ و ....

ی ,یک ,، ,حس ,ای ,شویم ,و در ,و حس ,به دنیا ,در این ,هر انسان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اشک سرخ روزگار بانو خانوم پایان نامه و طرح های دانشجویی کارشناسی delta hoghoghi